donderdag 18 juni 2009

Leo Verkoelen over Rich Schefren op U-STREAM.TV


Wat maakt de winnaar in internet services tot winnaar. Vanavond een presentatie gezien van Rich Schefren. Hij presenteerde een live programma met vragen en antwoorden op USTREAM televisie. Het was een dankjewel programma als afsluiting van zijn succesvolle GPS2.0 programma. Uiteraard met enige kadootjes.

Wat heb ik geleerd van deze presentatie? Op de eerste plaats is Rich een specialist in het schrijven van reports. Maar hij probeert ook alle opkomende technieken, zoals Ustream. Een guru als Rich is constant bezig om nieuwe methoden te vinden om meer potentiele klanten te vinden.


Vorig jaar heeft hij veel tijd gestoken in zijn blog. Nu belooft hij meer presentaties te gaan geven via USTREAM live tv. Elk programma brengt extra registraties voor zijn lijst. Door live presentaties bouwt hij verder aan zijn image. De branding van Rich Schefren (website www.strategicprofits.com) .

Rich heeft duidelijk gemaakt dat voor het starten van een internet marketing bedrijf je niet veel kapitaal nodig hebt. Geld is geen garantie voor succes. Ook hij is klein gestart. Door veel te coachen heeft hij constant geleerd van de vragen van zijn toehoorders en studenten. Zijn mentors warten o.a. Bob Bly, John Sterling en Clayton Makepeace (ik ben ook een groot fan van deze drie). Mijn mentors waren Herb Ahrend, Joe Sugarman en Ted Nicholas.

Rich vertelt verder dat je je moet focussen op een produkt of dienst . Je kunt geen tien dingen tegelijk goed doen. Werk aan je positionering als specialist op een bepaald gebied. Bouw aan een lijst. Dit is het belangrijkste middel voor een
automatisch inkomen. Vervolgens komen aan de beurt “je aanbieding” (een produkt waar voldoende vraag naar is) en als derde een goed geschreven verkooppagina of landingpage. Lever waarde voor de klant!. Uw garantie voor een succesvol internet bedrijf. Stop met werken voor een baas en begin uw eigen internet bedrijf. Crisis vraagt om vernieuwing. Pak uw kansen. Kijk voor hulp op www.unitedstarters.com

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: