woensdag 18 november 2015

Wat u nog niet weet over CIS zonnepanelen | Solar Frontier

Er zijn een aantal zaken die u waarschijnlijk wel weet of snel kunt ontdekken door op een half uurtje te googgelen. Bijv. dat Solar Frontier zonnepanelen mooi egaal zwart zijn. Dus uitstekend om de waarde van uw huis te verhogen en bewondering te wekken van uw buren.
Belangrijker is echter dat deze panelen beter presteren bij zwak licht en niet perse op het zuiden gericht hoeven te zijn evenals onder de juiste hoek.
Dit maakt deze panelen populair voor oost-west opstellingen met name op platte daken. Platte daken met epdm rubber, pvc folie, standaard dakleer of grind bedekte bitumineuze daken. Allemaal uitstekend geschikt voor CIS zonnepanelen.
Het is goed bekend dat SHELL groot aandeelhouder is in deze snelgroeiende onderneming. Grote projecten zoals de daken van IKEA Zwolle en menig ander dak zijn voorzien van Solar Frontier panelen.

Wat ontdekt u eerst als u Solar Frontier panelen geleverd krijgt?  De panelen zitten keurig verpakt op een speciaal hiervoor gemaakte recyclebare plastic pallet. Elke laag wordt gescheiden door degelijke plastic afstandhouders. Per paneel 4 stuks. Hieraan  zie je dat Solar Frontier oog heeft voor details … dus niet alleen in productie (sterk geautomatiseerd, minimale energie benodigd per Wp)… maar tot en met de veilige aflevering bij de klant.
Dit is een van de reden dat Solar Frontier in de belangstelling staat. Meer info


Geen opmerkingen: