woensdag 20 maart 2013

Duurzame Energie voor iedereen

Importheffingen op goedkope zonnepanelen uit China ztten er aan te komen. De subsidiepot is alweer half leeg. Een reden te meer om op korte termijn te bekijken of het installeren van een solar systeem ook voor u de beste keuze is. Geld op de bank zetten levert weinig op en het wordt in de toekomst misschien afgestraft met een extra heffing.
Dagelijks is Cyprus in het nieuws, waar men de spaarders mee willen laten betalen aan de crisis. Als dit gaat gebeuren in Cyprus kan het ook in een ander EEG land.
De prijs voor energie lijkt alleen maar hoger te worden. Een reden te meer om tijdig tegenmaatregelen te nemen. Op de overheid kunt u niet vertrouwen. We moeten met zijn allen langer doorwerken voor ons pensioen.  Allemaal tekenen dat het er op korte termijn niet beter op wordt. Een eigen zonne energie systeem is daarom een goede manier om direct geld te besparen.

Op het blog van SolarWindBioShop is een eerste artikel gepubliceerd over DUURZAME ENERGIE met verwijzingen naar websites die vnl. informatie verschaffen over alternatieve  duurzame energie.

L. Verkoelen



Geen opmerkingen: