zondag 22 februari 2009

Waar haalt u als startende ondernemer uw energie vandaan?



Aangenamer Ondernemen kan het omslagpunt voor uw onderneming vormen. De huidige kredietcrisis ebt eerst weg als er nieuwe structuren zijn geschapen. Nieuwe verbanden gevormd, waarin we weer vertrouwen in elkaar hebben. Het opbouwen van vertrouwen begint bij de personen en ondernemingen die het dichtst bij u staan.


Denk hierbij aan de NINJA-filosofie. Help elkander - dat kan uitstekend in een coƶperatieve vorm. Bent u van plan in 2009 een bedrijf te starten, begin dan direct aan een zoektocht naar betrouwbare adviseurs en alles wat u evtl. nodig hebt voor uw nieuwe bedrijf. Oriƫnteer u eens via de sites www.unitedstarters.com en http://www.starterplaza.nl

Neem een partner gratis mee en ga op 7 maart naar een presentatie van AangenamerOndernemen in Tilburg. De partners van Aangenamer ondernemen staan te popelen om hun ideeen met u te delen – uiteraard tot wederzijds voordeel.


Deze crisis is nog lang niet over. Elke crisis biedt nieuwe kansen. De kunst is om kansen te zien en wel in een vroegtijdige fase, zodat u de concurrentie voor blijft.

Geef na 7 maart uw commentaar op deze site. Uw collega’s zullen u dankbaar zijn.

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: