donderdag 5 maart 2009

Aangenamer Ondernemen Integer Samenwerken Nu of Nooit


Als je zaken wil doen met bv. China is het duidelijk dat je daar iemand moet hebben met wie je kunt samenwerken. Hetzelfde geldt uiteraard op uw thuismarkt, Nederland, waarschijnlijk uw grootste winstbrenger.


Extra kansen voor alerte ondernemers. In deze moeilijke tijden, waarbij het lastiger is om het debiteurenbestand schoon te houden, nieuwe klanten te vinden of meer te verkopen aan bestaande klanten is het initiatief van Arno van Veen, Jan van Tulder en partners onder de naam “Aangenamer Ondernemen” een gouden greep. Uw winst ligt dicht bij huis, vergeet uw thuismarkt niet.

Waarom is AangenamerOndernemen zo bijzonder. Het is een samenwerkings-verband van een 20-tal enthousiaste en ervaren ondernemers om in coöperatieve vorm de crisis snel te overwinnen. Het concept is gebaseerd op 3 pijlers nl. ervaren ondernemers met ieder hun eigen Specialisme, ondernemers met ieder hun eigen Netwerk en Integriteit.

De kracht van de cooperatie is ook hun gebundelde kennis van idee-ontwikkeling, voordelig financieren, bedrijfsvormen en de nieuwste en beproefde marketingtechnieken. Het zal duidelijk zijn dat internet hierbij een belangrijke plaats inneemt. E-mail-marketing is bv. zo’n techniek, die het mogelijk maakt om makkelijk contact met uw klanten te kunnen houden en bovendien tegen minimale kosten. Door efficient gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie, Adwords PPC campagnes en Google Analytics worden de kosten laag gehouden. De eerste winst ligt bij verlaging van de dagelijks kosten. Dit alles veelal gestuurd door autoresponders en bijna geheel realtime.

AangenamerOndernemen is hėt antwoord op de economische recessie. Reserveer uw plaats op de kick of in het Willem II Stadion te Tilburg. Let op! De presentatie en voorlichtingsdag is overmorgen, 7 maart 2009.
LAATSTE KANS!

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: