maandag 2 maart 2009

Aangenamer Ondernemen is het creatieve en coöperatieve antwoord op de kredietcrisis



20 creatieve ondernemers hebben ontdekt hoe je je kunt verdedigen tegen te veel negatief nieuws in de media. De huidige crisis zal nog maanden aan kracht toenemen voordat enig herstel in zicht komt. Zorg dat u, als ondernemer, het maximale doet om uw bedrijf veilig en zonder grote verliezen door deze periode te loodsen. Het wordt tijd voor coöperatieve actie.

Als multi-ondernemer met meer dan 50 jaar ervaring is dit voor mij niet de eerste crisis. Ik nodig u graag uit om op 7 maart naar Tilburg te komen. Onder aanvoering van Arno van Veen en Jan van Tulder zal het nieuwe concept
AangenamerOndernemen gepresenteerd worden. Een onderneming in de vorm van een cooperatie die u geen geld kost, maar u honderden, misschien wel duizenden euro’s voordeel gaat opleveren binnen nu en het einde van dit jaar.

Reserveer tijdig uw plaats voor 7 maart in het Willem II Stadion te Tilburg.

Waarom u als ondernemende ondernemer deze dag niet mag missenEr zijn slechts een beperkt aantal redenen die ik kan bedenken waarom u geen actie hoeft te ondernemen om van ons geweldige aanbod direct te profiteren.

1. U hebt het niet nodig
Het kan zijn dat u 100% tevreden bent met de huidige staat van uw business – dat u voldoende
prospects krijgt, dat u voldoende deals kunt sluiten en genoeg tijd hebt om van uw succes te genieten zodat u ons programma niet nodig hebt.

2. U bent sceptisch over de te behalen resultaten
U begrijpt het. We doen een paar krachtige uitspraken, zo is het toch? Dat komt omdat we
resultaten zien; onze groep (cooperatie) wordt iedere dag sterker en ik weet dat dat ook voor u gaat gelden.We bieden u niet alleen gratis ons nieuwe boek “Aangenamer Ondernemen . . . Zo doe je dat” aan, maar ook uw eerste kennismaking met 20 ondernemers die vernieuwend bezig zijn. Kosten slechts 45 euro (een partner of businessrelatie mag gratis meekomen).

3. U denkt dat u er geen tijd voor kunt vrijmaken
Alles is in beweging. Zoals de economie er nu voor staat, begrijpt u het vaak ook niet meer. Mocht u zich niet meer goed kunnen focussen door alle negatieve ruis dan is deze workshop een must voor u. U ontmoet mensen die vernieuwend bezig zijn zonder dat het u geld kost.


Het gaat u als lid de komende maanden honderden euro’s voordeel opleveren o.a. door
- kennis delen,
- kennis maken met Marketing Plus- kostenbesparing,
- voordeliger inkopen en
- contacten die u nieuwe klanten opleveren.

Kom op 7 maart en laat de cooperatie Aangenamer Ondernemen uw partner worden.

4. Tijd, Energie, Passie en Geld
Dit zijn de vier ingredienten die altijd nodig zijn. Waarom zouden uw klanten naar u luisteren en in u investeren, als u niet van plan bent zelf in uw bedrijf te investeren met het doel uw klanten hoogwaardige oplossingen te bieden voor hun problemen en uw doelgroep beter te bereiken. Investeer nu in uzelf en u zult beter uit de crisis te voorschijn komen.
Tot ziens in het stadion

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: