zaterdag 19 juni 2010

Tweede Inkomen voor Thuiswerkende Moeders

Alle moeders zijn thuiswerkende moeders
Koken en poetsen worden niet zo hoog gewaardeerd, maar iemand moet het doen. Als u geluk hebt, hebt u een man die een deel van deze taken van u overneemt. U bent er altijd van overtuigd geweest, dat niemand beter voor de kinderen kan zorgen dan uzelf. Daarom hebt u gekozen voor thuis te zijn.


Een nadeel is dat daardoor het beschikbare inkomen minder is dan toen u nog ergens werkte. U kunt een beetje sparen door uw huishouden efficiƫnt te runnen, zodat u niet zo vaak kant en klaar eten hoeft te kopen.

De voordelen zijn ook groot

U kunt de kinderen naar het voetbal, ballet of zwemles brengen en u bent erbij en geniet als de eerste diploma’tjes en successen volgen.


Wat mist u. Het contact met vakbroeders, uitdagingen. U gaat erover nadenken om extra inkomen te vinden, maar u wil het huis niet alleen laten.


Er is een oplossing.
Het internet biedt talloze mogelijkheden om een home-business op te zetten. U kunt een MOMPRENEUR of Ebay-trader worden.


Zolang u de wens hebt om te leren en de drang om er een succes van te maken, kan niets u tegenhouden. U kunt beginnen met minimale kosten en een beperkt aantal uren per dag, per week of per maand.

Kijk rond op internet. Er zijn vele communities van gelijkgeaarden. Met een home business hoeft u niet dagelijks uren in de file te staan, geen tijd te verliezen met reizen e.d.. U kunt uw efficiency als huisvrouw inbouwen in uw werkschema.

De volgende stap is informatie zoeken, verzamelen, selecteren, rondkijken bij potentiele concurrenten, aanverwante boeken en tijdschriften lezen.


Kies voor een Internet bedrijf voor werken van thuis:

• geen reiskosten/ reistijd

• minder behoefte aan kinderopvang en huishoudhulp

• minder stress en meer voldoening van uw job


Willian de Fatima Verkoelen Leal

Geen opmerkingen: