woensdag 2 maart 2011

Acht geldige redenen om je eigen internet bedrijf op te starten en parttime voor jezelf te werken



Het ideaal van veel mensen is om voor jezelf te werken, liefst vanuit huis, parttime en zo te starten met je ideale levensstijl – je Personal Lifestyle


Wat kun je hier zoal mee bereiken:


• Breng meer tijd met je gezin door


• Betaal sneller je hypotheek af


• Spaar extra voor aanvullend pensioen


• Neem vaker en langere vakanties


• Extra geld voor onverwachte gebeurtenissen


• Bepaal zelf de tijd om thuis te zijn bij de kinderen


• Verdien extra geld om je huis en tuin op te knappen


• Verdien extra geld om je droom-auto te kopen


Is dit de “lifestyle”waar je naar uit ziet?


Maak vandaag de eerste dag om je droom te realiseren en blijf niet langer hangen in sleurbaantjes die je niet dichter bij je doel brengen.


Als je blijft doen wat je iedere dag doet dan zal de uitkomst ook hetzelfde zijn nl. geen verandering. . Heb de moed om naar je doel te streven. Je moet je onderbewuste iedere dag voeden met positieve gedachten. Dit is een deel van de formule. Het andere deel is “actie nemen”. Zonder actie gebeurt er niets. Bij elke actie loop je risico. Het is jouw taak om door goede voorbereiding je risico (o.a. spreken in het openbaar, uitgelachen worden, geld verliezen, je gezicht verliezen, etc) te verkleinen. Zodra je de eerste succesjes binnenhaalt, bouw je hierop voort. Je zelfvertrouwen gaat met sprongen omhoog en je zult zien dat je nu ook makkelijker contact krijgt met mensen die al succes hebben. Je netwerk van positief denkende personen groeit.


Ben je er klaar voor om iets te ondernemen dat je leven radicaal kan veranderen? Iedereen heeft wel iets waarin hij beter of slimmer is dan een ander. Ontdek of je beschikt over de eigenschappen die nodig zijn om een eigen bedrijf aan huis te starten en uit te bouwen tot een onderneming die ook draait als je er zelf niet bij bent.


Meld je aan voor de “Stap-voor-stap Gids voor Online Verkoop”. Online geld verdienen vanuit huis ligt binnen handbereik. Maak onze expertise tot je partner.


Mrs Fatima Verkoelen (associate publisher)

Geen opmerkingen: