zondag 20 maart 2011

Een Website die Omzet en Winst brengt voor Startende Internet Ondernemers die Online Geld willen verdienen


Hoe plan je een marketing traject dat website bezoekers converteert naar cash-betalende klanten?Ondernemers geven vaak duizenden euro’s uit aan webdesigners, seminars en cursussen.  Maar uiteindelijk beschikken ze meestal over niet meer dan een BROCHURE-stijl website, die zelfs de meest basis-capaciteiten voor het aantrekken van bezoekers en het verkopen van fysieke producten en diensten mist.

De internet ondernemers waar we contact mee hebben, zijn bijna altijd experts in hun vak, maar de meeste van hun beheersen niet de techniek voor het bouwen van een  website die omzet brengt.



Hier willen we verandering in aanbrengen vanaf nu wil ik mijn lezers helpen hun grootste kopzorg nl. VERKOPEN ONLINE  te reduceren en te leren beheersen. Mijn doel is je te helpen bij het bouwen van een op maat gemaakte internetsite  die compleet  ingericht is om verkopen te realiseren.Je zult niet langer slachtoffer zijn van designers die dure graphics en flash animaties willen maken die in werkelijkheid geen enkele bijdrage leveren aan het verkoop-proces.
Je zult er nooit meer intrappen om aanbiedingen van zgn. “guru’s” te kopen die slechts een heel klein deel van de online verkoop-puzzel oplossen. Je zult niet langer te goeder trouw geld investeren in dure seminars en coaching-programma’s, terwijl je het zuur verdiende geld beter kunt besteden aan een website die bezoekers trekt en converteert naar cash-betalende klanten.


Leo Verkoelen (serial entrpreneur)

Geen opmerkingen: