woensdag 30 maart 2011

Uw Paspoort voor Geld Verdienen Online

Het is duidelijk. Iedereen wil graag (online) geld verdienen en het liefst met een minimale investering van tijd, geld en energie. Maar hoe liggen uw kansen om met een eigen (internet) bedrijf online en offline geld te verdienen.?

Maand op maand komen steeds dezelfde rekeningen binnen voor hypotheek, water, elektriciteit, theater, sportclub, enz. Het geld dat je iedere maand voor je werk ontvangt,gaat grotendeels op aan deze min of meer vaste lasten. Uiteindelijk blijft weinig over. Beslist niet voldoende om tzt miljonair te worden.


Stel je blijft iedere maand hetzelfde doen, dan verandert er niets. Ga je na 30 of 40 jaar hard werken met pensioen, dan ontdek je dat het pensioen behoorlijk tegenvalt. Zo is het al altijd geweest.


Maar kijk naar sommige klasgenoten van vroeger, of mensen in jouw buurt die een riante levensstijl hebben. Een mooi huis met zwembad, een mooie dubbele garage en kinderen op ballet, tennis etc. En niet te vergeten de vakanties in tropische paradijzen.


Is het toevallig dat zij deze positie bereikt hebben door stom geluk of hard werken? Nee, bijna altijd hebben ze een manier ontdekt om anderen voor hun te laten werken. Tussen haakjes: je kunt in je leven zelden veel bereiken op je eentje. Je moet hulp hebben van anderen. Dit kan zijn een goede mentor die alles al een keer heeft meegemaakt. Hij kan je helpen de gaten in de markt te ontdekken, je behoeden voor beginnersfouten en je zodanig coachen, dat je met minimale inbreng een maximaal resultaat behaalt.


Het leven is een golfbeweging vol onverwachte verrassingen. Echter door goed voorbereid te zijn, kun je kansen grijpen, zodra ze zich voordoen en net iets eerder dan andere die te lang wikken en wegen. Hiervoor is het nodig door kennisvergaring te zorgen dat je er klaar voor bent. En bovenal door snel en doortastend te handelen kansen te grijpen op het moment dat ze zich voordoen.


Hebt u al een PASPOORT voor Geld verdienen Online? Het internet groeit nog dagelijks en verandert soms snel. Zie de enorme opmars van de I-Pad en het lezen van boeken online. Stichting Protection Partners richt zich met enige websites en MembershipClubs speciaal op deze markten (zie StarterPLAZA en UnitedStarters ). Deze sites openen voor u de mogelijkheid voor het starten van een eigen internetbedrijf. Een ideale mogelijkheid voor een tweede inkomen , welke kan uitgroeien tot een fulltime business.


Leo Verkoelen (serial entrepreneur)

Geen opmerkingen: