dinsdag 11 mei 2010

Start een succesvolle online business met parttimers


Een online business ligt binnen ieders bereik. Maar je moet dan wel weten waar je grote delen van de benodigde kennis kunt halen zonder grote investeringen in geld en/of tijd. Start nu een Home Based Internet Business met hulp en steun van parttimers.


Om geld te verdienen moet je wel een website hebben die soepel draait en een die zorgt voor veel bezoekers resp. kopers. Bij kleine ondernemers is het vaak niet bekend dat je op internet heel veel zaken kunt automatiseren. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan terugkerende klussen en meer tijd aan de ontwikkeling van je bedrijf kunt besteden. Heb je een goede provider gekozen dan zal je site bijna 24/7 in de lucht zijn zonder grote storingen en kun je de klant dus dag en nacht helpen. Een tevreden klant zegt dit voort.
De Stichting Protection Partners beheert en adviseert een groot aantal sites in diverse talen o.a. StarterPLAZA.nl en UnitedStarters.com . Er komen steeds meer kleine bedrijfjes op internet die succesvol zijn. Hier ligt nog een behoorlijke open markt voor studenten, werkende moeders en te vroeg gepensioneerde vijftigplussers.



Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: