donderdag 22 september 2011

Experts in Internet Marketing Strategies voor Online en Offline Marketing voor mkb-ondernemers en zzp-ers

Internet marketing Strategies. De eerste gedachte van een startende ondernemer is: “ik moet een website hebben”. Een eigen website staat inderdaad aan de basis van het positioneren van een bedrijf. Daarom is het belangrijk om niet alleen te zorgen voor een professioneel uitziende website, maar ook aandacht te schenken aan het doel dat u wil bereiken. Het huren van een website biedt interessante mogelijkheden om de kosten laag te houden en flexibel te blijven. Aanpassingen kunnen snel en tegen minimale kosten worden gedaan.
Het is bekend dat veel websites geen of nauwelijks bezoekers krijgen. Als er geen bezoekers komen dan kunt u ook geen klanten werven. UnitedStarters heeft als missie ondernemers, zowel starters als ervaren ondernemers, te helpen met het opbouwen van een eigen online internet bedrijf of internet gebaseerde onderneming. Vanaf de start van een project wordt een strategie bepaald nl a) waar wil de ondernemer naar toe, b) wanneer wil hij dat bereiken, en c) in welke deelstappen moet een en ander gerealiseerd worden.

Om te voorkomen dat u door de strategiewijziging van bv. Google (waar u uiteraard geen inzicht en helemaal geen invloed op hebt) teruggeworpen wordt naar af dient u zich te baseren op minimaal drie marketingkanalen. Op deze manier beperkt u het ondernemersrisico optimaal. Meer info over internet marketing strategie, tips en adviezen vindt u op de site UnitedStarters.


Leo Verkoelen (serial entrepreneur)

Geen opmerkingen: