woensdag 27 oktober 2010

Eigen Internet Bedrijf en Het Nieuwe Werken


Mensen blijven zoeken naar een betere balans tussen werk en priveleven. Stel je kunt zelf bepalen waar en wanneer je je werk kunt doen, dus tijd- en plaats onafhankelijk . Met een eigen internet bedrijf kan dit realiteit worden. Je ziet ook dat steeds meer bedrijven trachten in te spelen op de wensen van de werknemer om flexibel te kunnen werken.


Als je nu eigen baas bent met een eigen internet bedrijf bv. een webwinkel, webshop, coaching business of distributeur van info-produkten dan kun je de werktijden redelijk flexibel indelen. Doordat je continu online bent, kunnen klanten 24/7 orders plaatsen. Door koppeling met een betaalsysteem kan ook gelijktijdig de betaling afgehandeld worden. Het verzenden van info-produkten kost niets en kunt u geheel automatisch laten verlopen. Verkoopt u fysieke produkten dan kunt u kiezen voor uitlevering door een voorraadhoudend depot of zelf de verzending klaar maken en versturen via bv. UPS, TNT of DHL. Met je eigen internet bedrijf, sta je niet in defile en spaart tijd en het is goed voor het milieu.


Steeds meer taken kunnen online uitgevoerd worden, zoals gezamenlijk werken aan projecten, boekhouden online en o.a. video–vergaderen. Het draait allemaal om tijd- en plaatsonafhankelijke oplossingen. Er is een groeiende behoefte om altijd en overal online te kunnen zijn. Mobiele telefoons en laptops zijn bijna onmisbaar.


Welk voordelen zijn er nog meer bij “Het NieuweWerken” ? Kijk eens op de sites starterPLAZA en UnitedStarters die speciaal gericht zijn op het starten en succesvol maken van een online internet bedrijf of onderneming.


Leo Verkoelen (serial entrepreneur)

Geen opmerkingen: