zaterdag 27 november 2010

Nog geen Internet miljonair als zelfstandig internet ondernemer ?

Om online zelfstandig geld te verdienen heb je slechts 3 dingen nodig nl.

1. Producten om te verkopen.


2. Mensen om aan te verkopen, dus een grote e-mail lijst met prospects en klanten.


3. Een manier om aan hen te verkopen – dwz. om mensen op uw e-mail-lijst naar uw website(s) te dirigeren en hen te kopen wat je hebt aan te bieden.


Als je net als de meeste Internet marketeers bent, is het maken maken van producten ( stap 1) relatief gemakkelijk. Wat betreft stap 3, met het verzenden van e-mails en e-nieuwsbrieven naar uw lijst kunt meer dan voldoende verkeer voor uw online bedrijf genereren.


Maar de ene ontbrekende factor van uw Internet marketing succes is vereiste stap nr. 2 – het hebben van een grote “opt-in” e-mail lijst. Om te slagen in de marketing van Internet, moet u een responsieve lijst van opt-in abonnees hebben. Dit zijn mensen die geïnteresseerd zijn in wat je verkoopt... en die geld online willen besteden. Ze hebben vriijwillig ingeschreven op uw e-lijst, wat betekent dat zij u toestemming hebben gegeven om hun te emailen..


Uw opt-in lijst is uw goud mijn... en deze adreslijst is uw kapitaal. Maar ik vermoed dat u ofwel nog geen e-mail lijst hebt ... of als u een lijst hebt, dat deze vrij klein is en u deze groter wil maken.


Hoe maak je een grote winstgevende lijst dat is waarmee UnitedStarters u kan helpen. Ik garandeer dat UnitedStarters uw online leads, verkoop en winsten in 3 maanden kan verdrievoudigen.


Leo Verkoelen (serial entrepreneur en marketeer)

Geen opmerkingen: