woensdag 26 november 2008

Stop met werken en start je eigen internet onderneming

Het starten van een onderneming is gemakkelijk. Om van je onderneming een succes te maken is meer nodig. Uiteraard een gedegen voorbereiding en misschien het meest belangrijke passie. Liefde voor je werk of je hobby. Heb je voldoende drive om van je bedrijf, ook als het even moeilijk gaat, een succes te maken? Zo ja, neem dan eens een kijkje op de site van UnitedStarters.

Het project UnitedStarters, online centrum voor starters en jonge ondernemers, is door mij gestart om jonge ondernemers en starters te helpen. Omdat ik uiteraard niet meer tijd heb dan jij nl. 24 uur per dag (eerlijk verdeeld op de wereld) heb ik experts en mentors gevraagd mij te helpen (als je dit leest en denkt als mentor een klankbord te kunnen zijn voor ondernemers… meld je even aan).

UnitedStarters heeft kennis in huis en een netwerk van adviseurs en coaches op alle belangrijke deelgebieden van het ondernemersvak. De grote sterkte van UnitedStarters ligt in de marketing, want het is marketing hetwelke de belangrijkste factor is om triomferend uit de huidige crisis te voorschijn te komen!

Leo Verkoelen en partners

Geen opmerkingen: