maandag 3 november 2008

Uit de pers ... Stichting G04Bizz

Go4Bizz is een maatschappelijk initiatief van ondernemers
Het is gericht op startende ondernemers in de regio. donderdag 6 november a.s. vindt de volgende Go4Bizz bijeenkomst plaats in Sociaal Cultureel Eetcafé Het Borghuis.

Omdat we benieuwd zijn naar wat 'onze' starters bezighoudt, waar ze tegenaan lopen in deze vaak hectische opstartfase en naar de mens achter de ondernemer, vragen we hen een aantal vragen te beantwoorden op onze website wanneer zij zich aanmelden voor de bijeenkomst.
Met de uitkomst van dit mini onderzoek kunnen wij nog beter inspelen op de behoeften van starters en onderscheidend zijn als stichting Go4Bizz.

Stichting Go4Bizz is een ondersteunings- en netwerkconcept dat professionele, betaalbare diensten aanbiedt die betrekking hebben op alle aspecten waar (potentiële) starters tegen aan kunnen lopen. Go4Bizz helpt starters bij het creëren van een netwerk door ondermeer vier keer per jaar bijeenkomsten te organiseren waar (startende) ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uit kunnen wisselen en van elkaar kunnen leren.

Geen opmerkingen: