woensdag 12 november 2008

Stroomlijn uw online business middels video-coaching

50% van alle starters beginnen een bedrijf in een dienstverlenende sector.

Dienstverlening en services zijn populair o.a. omdat je zo’n bedrijf met minimale kosten kunt starten. Kijk naar de enorme groei van het aantal zzp-ers. Uw gaat uw vaardigheden en ervaring aan de man brengen. Wat hierbij telt zijn uiteraard ervaring, kennis van een branche en uw vermogen om dit op uw potentiële klanten te kunnen overbrengen.

Welk gereedschap hebt u nodig om een bedrijf te starten en goed te laten functioneren? Startende ondernemers die geen fysieke produkten verkopen, geen handel drijven en geen reparaties uitvoeren hebben andere dan de conventionele “gereedschappen” nodig om het bedrijf te laten groeien.

Vraag altijd of een klant tevreden is en of je zijn naam als referentie mag noemen. Het is nog beter als uw klant zijn tevredenheid kenbaar maakt door het schrijven van een paar regels tekst. Een referentie is uiteraard het beste indien u de volledige naam en firmanaam mag vermelden. Om vertrouwen van de klanten te winnen is het van belang om over goede referenties te beschikken.

Begint u een dienstverlenend bedrijf dan kunt u een website gaan gebruiken voor o.a. uw presentatie, uw bedrijf bekendheid te geven en voor het aanvragen van een gratis brochure, een enquete, een rapport of bv. een 15 minuten gratis telefonisch advies.

Maak van uw online business z.s.m. een gestroomlijnd systeem. Video, video-TV en videocoaching zijn opkomende trends. Met de moderne technieken kan dit allemaal. U hoeft hiervoor zelf geen technische kennis te hebben. Organisaties zoals www.unitedstarters.com regelen dit graag voor u.

Er is een trend om alle niet-kerntaken uit te besteden. Als eerste valt te denken aan een online boekhoudsysteem waarbij de software gehost wordt bij een intermediair, zodat u meer tijd kunt besteden aan het echte werk.

De komende dagen geven we u op deze blog meer informatie.

Geen opmerkingen: