dinsdag 9 december 2008

Hoe sterk is de gebundelde kracht van webwinkel en emaillijst

Profiteer van de gecombineerde kracht van e-commerce en informatie marketing. Er is een business waar iedereen in kan starten. Rechtstreeks vanaf je eigen computer. Een bedrijf op het gebied van het publiceren en vermarkten van informatie produkten is een perfecte mogelijkheid om goed geld te verdienen.

Wat heb je allemaal niet nodig? Je hebt geen diploma van een hogere opleiding nodig. Je hoeft je huidige baan niet op te zeggen. Je hoeft geen computer specialist te zijn. Je hoeft geen rijke oom of tante te hebben voor de financiering van je start-up. En het belangrijkste: je hoeft niet eens een groot schrijver te zijn. Begin gewoon met passie te schrijven over hetgeen waar je warm voor loopt. Schrijf zoals je tegen je beste vriend of vriendin praat. Dit wordt later je eigen stijl, waardoor je opvalt tussen de overige schrijvers.

Iedere dag zitten ontzettend veel mensen te wachten op interessante verhalen. Ook veel gevraagd zijn “hoe maak ik” boeken. Men wil graag advies over investeringen, persoonlijke financiën, gezondheid, allergie, fitness, koken, gewichtsverlies, … liefde, sex (zelfs groene sex staat in de belangstelling)… ouderschap, marketing, tijdmanagement, belastingreductie, belasting ontwijking, carriere maken, pensionering, hobbies en duizend andere thema’s.

Om het schrijven te oefenen is het een goed idee met een blog te beginnen. Een blog kun je binnen een paar minuten opstarten via BLOGGER (Google) of Wordpress. Een voordeel van zo’n blog is dat de artikelen zeer snel geïndexeerd worden op Google.

Na verloop van enige tijd kun je alle blog-artikelen bundelen tot een e-boek dat je gratis als reclamemedium of tegen een aantrekkelijke prijs aanbiedt aan de lezers van je blog of je eigen website. Op deze manier maak je boeken, e-boeken, rapporten, audio’s, video’s en cursussen. Na het opbouwen van bekendheid als specialist wordt de kans groot dat je gevraagd wordt als spreker op een event of je creert je eigen event.

LeoVerkoelen en partners

Geen opmerkingen: