donderdag 18 december 2008

Werk niet langer voor een grote of kleine baas

Maak in 6 maanden van je hobby je eigen unieke onderneming.
Verdien gegarandeerd meer met een eigen onderneming. Een eigen zaak beginnen? die ook na je pensioen winst blijft genereren.

Waarom begint ondernemen altijd met . . . . . een idee en . . . . . . . de passie om van een droom werkelijkheid te maken?Idee en passie vormen de basis voor uw succes. Een eigen zaak beginnen, zelfstandig worden is spannend! Van het regelen van een bedrijfsruimte of kantoor tot en met het benaderen van potentiƫle klanten. Een goede voorbereiding (zoals ook elke sportman doet) is nodig, daarna geldt . . .

"Ready, Fire, Aim!" In de vechtsport bestaat de uitdrukking "Klaar, Vuur, Richt!".In gewone taal wil dat zeggen: neem actie en corrigeer je actie tijdens de uitvoering.Het gebeurt vaak dat bedrijven niet uit de startblokken komen, omdat ze blijven denken en blijven analyseren. Veel mensen willen alles eerst op een rijtje hebben voordat zij ergens mee beginnen. De praktijk is echter, dat dit zelden gebeurt. Het tijdstip zal nooit perfect zijn. Het geheim is om gewoon te beginnen en tijdens dit proces zo nodig bij te sturen. Vergelijk het met de schipper die zijn boot constant met zijn roer moet blijven bijsturen om op koers te blijven.

Maak kennis met "UnitedStarters", het online centrum voor starters en jonge ondernemers. Voeg u bij de succesvolle zelfstarters. Kies voor het Centrum voor Zelfstudie en Coaching voor het starten van een eigen bedrijf via internet, het leiden en tot een echt succes maken.

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: