dinsdag 2 december 2008

Webwinkel beginnen is niet moeilijk – succesvol maken vereist meer

"E-commerce zal met dubbele cijfers groeien in 2008 en ook daarna" Dat is de verwachting van experts.

Als je de komende jaren goed wil verdienen, is een webwinkel een interessante optie. Ga nu aandacht besteden aan e-commerce, zolang het nog een onderontwikkelde markt is. We zijn ervan overtuigd dat er veel mogelijkheden zijn voor SERIEUZE ondernemers. Of je nieuw bent, of dat je je zaken wil spreiden, overweeg eens alle mogelijkheden.In een webshop kun je een groter assortiment aanbieden dan in een fysieke winkel, terwijl de kosten zeer laag zijn (geen huur, gemakkelijk aan te passen, altijd open).

De drempel om te beginnen is nog steeds heel laag en dat is goed nieuws.Maar je moet de juiste produkten pikken. Hoewel de verkopen stijgen zal niet iedereen online gaan kopenDe ervaring leert dat er goeie kansen liggen voor de alleenstaande huisvrouw, de gehandicapte, de gepensioneerde en ook voor de consultant die worstelt met een te kleine omzet. Er zijn wel een paar dingen die extra van belang zijn.

Promoot uw website zowel online als offline. Kies een logische domeinnaam. Maak de site zoekmachinevriendelijk. Bouw een vertrouwensrelatie op met de bezoekers van uw site. Geef ook altijd een telefoonnummer en uw volledige adres. Dit geeft vertrouwen.
Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: