zondag 21 december 2008

Jonge Ondernemer is alles onder controle?

Als je een bedrijf hebt met meer dan 10 medewerkers en een behoorlijke omzet dan kunt je het werk verdelen over de medewerkers Of je gaat uitbesteden, omdat dat goedkoper is. En… geen expertise in huis dan zoek je de hulp van een specialist. Hebt u in loondienst gewerkt dan zult u snel ontdekken dat u nu als ondernemer behoefte hebt aan een mentor, een coach, iemand waar je tegenaan kunt praten.

Ervaren ondernemers zijn al geweest in situaties die voor u nieuw en vaak bedreigend zijn. Wat is prettiger dan dat u snel advies kunt vragen, zowel online als offline. Dit helpt u tot snelle beslissingen en dat is beter dan dagen piekeren op je eentje.

U bent druk bezig als ondernemer. U werkt met overgave en vol energie met als doel:

· verhogen van de omzet
· verlagen van de kosten
· ontwikkelen van een gezonde business
· bewaking van het werkkapitaal
· optimaliseren van de beschikbare uren / efficiency
· managen van dagelijkse en lange termijn veranderingen

Toen ik mijn eerste eigen bedrijf startte, had ik onvoldoende geld beschikbaar voor kostbare adviseurs. Ik moest mijn eigen weg zoeken. Vaak heb ik vele duizenden guldens leergeld betaald. Dit wil ik u besparen. Voor u ben ik bezig met de voorbereiding van een project met de titel Succes RoutePlanner .

Voor meer informatie kijk op UnitedStarters en is speciaal bedoeld om jonge ondernemers te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat het in een behoefte zal voorzien.

Leo Verkoelen

Geen opmerkingen: