maandag 22 december 2008

Een eigen bedrijf starten – ieder mens is uniek en heeft talent



UnitedStarters heeft zich tot doel gesteld het begeleiden van startende ondernemers. De centrale gedachte is hierbij uw wens om
zelfstandig aan de slag te gaan. Samen met u wordt een persoonlijke analyse gemaakt, waarbij de volgende punten als basis dienen:
- uw persoonlijke ambitie
- uw ervaringen en vaardigheden
- een marktonderzoek om te bepalen of uw idee winstgevend geëxploiteerd kan worden

Aan het einde van de derde maand moet duidelijk zijn of uw project voldoende concreet en helder is en of het haalbaar is.

Daarna volgen meer practische zaken, zoals financiële aspecten, ondernemingsvorm, administratie, verzekeringen, financieringen , huisvesting, ed.

We bekijken samen met u in deze fase ook of uw project een USP heeft, een vorm om u te onderscheiden van concurrenten. Vervolgens maken we een marketing plan, waarbij het
internet als verkoopkanaal een belangrijke plaats gaat innemen.

Daarnaast kan deelgenomen worden aan teleseminars, workshops en andere virtuele bijeenkomsten zoals een-op-een advisering, advisering in kleine groepen van max, 8 personen en advisering in grotere groepen waarbij vragen per chat gesteld kunnen worden.

Na het met succes doorlopen van de training zullen vele deelnemers behoefte hebben aan een ”inner circle” netwerk. Hierin wordt voorzien door onze coop. StartersGilde.


Leo Verkoelen en partners

Geen opmerkingen: